Wijzigingen in ons Privacybeleid

Kamflex houdt u op de hoogte van de wijzigingen in ons Privacybeleid.
Wij laten u middels dit nieuwsbericht weten hoe uw persoonlijke gegevens beschermd worden in overeenstemming met de nieuwste voorschriften.
Wij adviseren u het gewijzigde Privacybeleid te lezen om te zien hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken, delen en beschermen en hoe u uw rechten kunt uitoefenen.
Vergeet niet dat u zich op elk moment kunt afmelden.

klik hier voor de complete Privacy Verklaring

Waarom 10GB Ethernet?

Het hele Ethernet heeft in de afgelopen 20 jaar een enorme toevlucht genomen. Was het in 1993 nog maar 4Mb/s aan snelheid, medio 2006 100Mb/s, in 2009 werd 1Gb/s gelanceerd en medio 2014 de eerste signalen voor10GBase-T.
Als we de Standarisatie mogen geloven dan zijn we nu toe aan echte 10GBase-T netwerken, zeker gezien de nieuwe CPR en NEN 8012 van 2017.
Kamflex heeft nu een volwaardig 10Gb concept met alle Eca, Dca en Cca classe (allen LSHF kabel) in het pakket opgenomen.
Wilt u meer weten over dit concept, mail ons, of bel ons gerust!

Klik  waarom 10GB Ethernet voor de flyer

Kamflex importeert zelf patchkasten

Kamflex importeert sinds vorig jaar zelf een compleet programma van patchkasten.
Dat betekent voor onze relaties alleen maar voordelen, snelle leveringen, scherpe prijzen en direct uit voorraad leverbaar.
Vanaf 1 januari hebben we uit voorraad leverbaar een totaal pakket aan datakasten. Van een simpel 6HE wandkastje tot een complexe Cold Corridor voor datacenters bent u bij Kamflex op het juiste adres. Kamflex is uw partner van duurzame datacenter en serverruimte oplossingen. Onze producten vallen op dankzij innovatie en flexibiliteit. Klanten zijn altijd verzekerd van de nieuwste datacenter technologieën, modulaire oplossingen die beantwoorden, waar u als klant om vraagt. Kamflex levert voor de datacenters oa. behuizing, koeling, monitoring en stroomverdeling

Als installateur kunt uw werk sneller en efficienter uitvoeren door de optimale kabelinvoer mogelijkheden. Alle invoeren zitten exact op de juiste plaats zonder gehinderd te worden door de constructie van de kast.

Kamflex is verhuisd!

Na een aantal jaren van tegenslag, die iedereen in onze markt wel heeft meegemaakt, heeft Kamflex een groter pand betrokken in Soesterberg.

Wij willen met onze relaties weer gaan groeien en daar is een groter magazijn voor nodig. Zeker gezien de ontwikkelingen op internet, gaan wij onze voorraden dusdanig aanpassen om hier een pasklaar antwoord op te geven.

Zo zullen wij op het gebied van 19” wandkasten, datakasten en serverkasten, kabel en alle toebehoren onze voorraad fors gaan uitbreiden.

Wij verwelkomen u graag voor een kop koffie in ons nieuwe pand in Soesterberg!

Krachtige Switches en Converters dankzij samenwerking met Allied Telesis

Krachtige Switches en Converters dankzij samenwerking met Allied Telesis.
Kamflex en Kappa Data zijn samen een samenwerking aangegaan met de Japanse fabrikant Allied Telesis. Dankzij de nieuwe partnership met deze internationale leverancier biedt Kamflex nu een ruimer assortiment met krachtige switches voor ieder datacommunicatiesysteem.

Nieuwe krachtige Switches en Converters.

Allied Telesis levert een grote diversiteit van switches en mediaconverters. Deze kenmerken zich door een hoge efficiëntie en doorvoercapaciteit. Op deze manier gaat er geen datacapaciteit verloren als dit wordt verdeeld over meerdere punten. Daarnaast is de hardware bekend als een zeer degelijk merk, zodat de switches in uw datanetwerk bijdragen aan de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw datacommunicatie. Daardoor houdt u het beheer tot een minimum. Tot slot staan de switches van Allies Telesis ook bekend om hun gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
Het portfolio van Allied Telesis is zeer uitgebreid, Kamflex heeft er onderstaand een aantal voor u geselecteerd. De switches en converters  zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. De managed switches zijn ook stackable, zodat u uw capaciteit eenvoudig kunt uitbreiden. Daardoor zijn ze geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor grote ondernemingen met een zeer grote hoeveelheid datacommunicatie. U heeft bijvoorbeeld keuze uit de volgende lijnen switches:

  • CentreCom GS900MX-MPX series Gigabit L2+ Managed Switches
  • CentreCom FS980M series Fast Ethernet L2+ Managed Switches
  • FS750 en GS950 Websmart series
  • CentreCom GS910 series Gigabit unmanaged Switches
  • CentreCom MMC 200 Fast Ethernet mini media converters
  • CentreCom MMC 2000 Gigabit Ethernet mini media converters

Alle switches voldoen aan de hoogste eisen, zodat zij nog lange tijd meegroeien als u uw datanetwerk in de toekomst uitbreidt. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning als dat nodig is.

 

Over Allied Telesis.
Allied Telesis is een Japanse fabrikant. Zij leveren hoogwaardige end-to-end IP ethernet netwerkoplossingen. Hun innovatieve switching-technologie en UTM Firewalls zijn enkele voorbeelden van vernieuwende technieken. Allied Telesis bestaat meer dan dertig jaar en levert intelligente technologische oplossingen. Hun klanten bestaan onder meer uit IT-bedrijven en organisaties met complexe en kritieke infrastructuurprojecten.

Technisch Handelsbureau Kamflex is trots op deze nieuwe samenwerking, omdat het aanbod van kwaliteitsswitches in de Ethernetmarkt hiermee direct toeneemt. Heeft u nieuwe switches nodig voor uw organisatie, of overweegt u een aanpassing, uitbreiding of vernieuwing van uw datanetwerk? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

KMT LanTEK III kabeltester

Met gepaste trots lanceert KMT de nieuwe LanTEK III kabeltester voor 1000Mhz volgens TIA/EIA Cat.7/7A en ISO Class F/Fa.
De meter is klaar voor 40GBase-T en voldoet aan de TIA 568-B2 Level IIIe /IV
Een volledig meting duurt slechts 9 seconden.
Ondersteund ook MPO glasvezelmetingen voor datacenters.

Vraag nu een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie aan!
Wij komen graag de lanTEK III onze meter aan u uitleggen.

Klik hier voor de flyer LantekIII

Kamflex Levert nieuwe 24v. panelen op 0.5HE

Kamflex heeft de juiste keuze gemaakt om voor u een CAT.6 UTP in het programma op te nemen. 24 voudig op een 0.5HE, dus ruimte en kosten besparend!

Merlett

Technisch Handels bureau Kamflex B.V. nu ook uw distributeur van Merlett Slangen. Kamflex is een partnership aangegaan met Merlett Technoplastic S.p.A. producent van kunststofslangen uit Italie.

Kamflex levert het totale producten pakket van Merlett. Van een simpele waterslang, tot een PTFE slang met rvs omvlechting. klik hier Merlett voor de complete PDF catalogus.

Datakabel PVC en LSFH

Kamflex levert een totaal pakket aan datakabels. In het leveringsprogramma zijn er datakabels Cat.5e, Cat.6, Cat.6a, Cat.7, Cat.8. Leverbaar op ringen van 100mtr. dozen van 305 mtr. haspels van 500 en 1000 mtr. Nieuw in het pakket is het KMT LINK System 8 bekabelingsconcept. Een bekabelingsconcept geschikt voor 40Gb over koper.

Indien gewenst, kunt u uw datanetwerken gecertificeerd opgeleverd krijgen conform het gepatenteerde KMT LINK SYSTEM ®

Al onze datakabels voldoen aan de ISO/IEC 11801, IEC 61156-5, EN50173-1 en prEN50288-9-1 Normeringen.