Kamflex importeert zelf patchkasten

Kamflex importeert sinds vorig jaar zelf een compleet programma van patchkasten.
Dat betekent voor onze relaties alleen maar voordelen, snelle leveringen, scherpe prijzen en direct uit voorraad leverbaar.
Vanaf 1 januari hebben we uit voorraad leverbaar een totaal pakket aan datakasten. Van een simpel 6HE wandkastje tot een complexe Cold Corridor voor datacenters bent u bij Kamflex op het juiste adres. Kamflex is uw partner van duurzame datacenter en serverruimte oplossingen. Onze producten vallen op dankzij innovatie en flexibiliteit. Klanten zijn altijd verzekerd van de nieuwste datacenter technologieën, modulaire oplossingen die beantwoorden, waar u als klant om vraagt. Kamflex levert voor de datacenters oa. behuizing, koeling, monitoring en stroomverdeling

Als installateur kunt uw werk sneller en efficienter uitvoeren door de optimale kabelinvoer mogelijkheden. Alle invoeren zitten exact op de juiste plaats zonder gehinderd te worden door de constructie van de kast.