Krachtige Switches en Converters dankzij samenwerking met Allied Telesis

Krachtige Switches en Converters dankzij samenwerking met Allied Telesis.
Kamflex en Kappa Data zijn samen een samenwerking aangegaan met de Japanse fabrikant Allied Telesis. Dankzij de nieuwe partnership met deze internationale leverancier biedt Kamflex nu een ruimer assortiment met krachtige switches voor ieder datacommunicatiesysteem.

Nieuwe krachtige Switches en Converters.

Allied Telesis levert een grote diversiteit van switches en mediaconverters. Deze kenmerken zich door een hoge efficiëntie en doorvoercapaciteit. Op deze manier gaat er geen datacapaciteit verloren als dit wordt verdeeld over meerdere punten. Daarnaast is de hardware bekend als een zeer degelijk merk, zodat de switches in uw datanetwerk bijdragen aan de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw datacommunicatie. Daardoor houdt u het beheer tot een minimum. Tot slot staan de switches van Allies Telesis ook bekend om hun gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
Het portfolio van Allied Telesis is zeer uitgebreid, Kamflex heeft er onderstaand een aantal voor u geselecteerd. De switches en converters  zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. De managed switches zijn ook stackable, zodat u uw capaciteit eenvoudig kunt uitbreiden. Daardoor zijn ze geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor grote ondernemingen met een zeer grote hoeveelheid datacommunicatie. U heeft bijvoorbeeld keuze uit de volgende lijnen switches:

  • CentreCom GS900MX-MPX series Gigabit L2+ Managed Switches
  • CentreCom FS980M series Fast Ethernet L2+ Managed Switches
  • FS750 en GS950 Websmart series
  • CentreCom GS910 series Gigabit unmanaged Switches
  • CentreCom MMC 200 Fast Ethernet mini media converters
  • CentreCom MMC 2000 Gigabit Ethernet mini media converters

Alle switches voldoen aan de hoogste eisen, zodat zij nog lange tijd meegroeien als u uw datanetwerk in de toekomst uitbreidt. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning als dat nodig is.

 

Over Allied Telesis.
Allied Telesis is een Japanse fabrikant. Zij leveren hoogwaardige end-to-end IP ethernet netwerkoplossingen. Hun innovatieve switching-technologie en UTM Firewalls zijn enkele voorbeelden van vernieuwende technieken. Allied Telesis bestaat meer dan dertig jaar en levert intelligente technologische oplossingen. Hun klanten bestaan onder meer uit IT-bedrijven en organisaties met complexe en kritieke infrastructuurprojecten.

Technisch Handelsbureau Kamflex is trots op deze nieuwe samenwerking, omdat het aanbod van kwaliteitsswitches in de Ethernetmarkt hiermee direct toeneemt. Heeft u nieuwe switches nodig voor uw organisatie, of overweegt u een aanpassing, uitbreiding of vernieuwing van uw datanetwerk? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.